Echtscheiding

Alle onderwerpen

Weergaveopties:

 • Moniek Vermeulen Siebe houdt niet van ruzie

  De papa en mama van Siebe maken vaak ruzie. Siebe is bang dat ze gaan scheiden. Samen met zijn vriendin Mette bedenkt hij een plan. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Siebe houdt niet van ruzie

 • Bouwien Jansen Komt een dier bij de dokter

  De tweeling Bente en Bram gaan logeren bij opa. Dat is fijn want opa woont en werkt bij een dierentuin. Dan merken ze dat er iets mis is met opa. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Komt een dier bij de dokter

 • Carla van Kollenburg Hoe Otto beroemd werd

  Als de ouders van Otto gaan scheiden, laten ze hem per ongeluk alleen achter in hun huis. Otto (ik-figuur) koopt een hond en vermaakt zich goed, maar dan ontvangt hij een geheimzinnig briefje. AVI-E6. Voor goede lezers vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hoe Otto beroemd werd

 • Jacques Vriens Vaders, moeders? Hardgekookte eieren!

  De ouders van Nikkie gaan scheiden. Ze vindt het heel moeilijk om te kiezen of ze bij haar vader of bij haar moeder wil wonen. Samen met haar vriendje Jan neemt ze een moeilijk besluit. Vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Vaders, moeders? Hardgekookte eieren!

 • Claire Franek EN Annie Agopian Mijn familiespel

  Als je ouders allebei een nieuwe partner vinden, verandert er heel veel. De zoon probeert aan de hand van een spel de veranderingen te accepteren. Vierkant prentenboek met eenvoudige illustraties in kleurpotlood. Vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Mijn familiespel

 • Annie van Gansewinkel Koffer-Koen

  Koen houdt van verzamelen. Maar het is wel lastig dat hij al z'n schatten twee keer per week moet verhuizen. Zijn ouders zijn namelijk gescheiden. AVI-E5. Vanaf ca. 7 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Koffer-Koen

 • Mirjam Mous Detectivebureau Dennis & Duif

  Dennis is bezig om als detective aan de slag te kunnen. Zo komt hij in contact met Sofie. In het omkeerverhaal probeert Sofie om haar gescheiden ouders weer bij elkaar te brengen. Vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Detectivebureau Dennis & Duif

 • Haye van der Heyden Het geheim van de ontvoering

  Tom gaat met zijn ouders in Spanje wonen; daar ontmoet hij een geheimzinnige jongen, Twister. Twister zegt dat hij van een andere planeet komt. Vanaf ca. 8 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het geheim van de ontvoering